Оптимальний розмір пледа для новонародженого

Купити плед на подарунок — завдання дуже непросте, адже всім відомо, що речі для новонародженого повинні мати безліч відповідних характеристик. Головною вимогою, яку майбутні батьки висувають до виробів для малюка, є безпека. Тому свій вибір покупці зупиняють на товарах із натуральних тканин, відмовляючись від покупки не менш зручних в експлуатації виробів, виготовлених з додаванням штучних ниток.

Різновиди дитячих пледів та особливості вибору

Асортимент покривал для новонароджених досить великий. При виборі відповідного варіанта консультанти інтернет-магазину Cappone радять звертати увагу на такі критерії, як:

  • розмір;
  • призначення;
  • склад тканини для виготовлення.

Колірна гама та вартість також мають значення, але здебільшого ціна залежить від розміру пледу та матеріалу (його щільності, складу, товщини). Кольорову гаму і принт можна вибрати відповідно до традиційного поділу на тони для дівчаток і відтінки для хлопчиків або купити покривало в кольорі унісекс. Цікавим варіантом стане виріб, з милим ведмедиком чи котиком, оригінальним візерунком чи іграшками.

Для виготовлення дитячих покривал використовуються натуральні та синтетичні тканини. Великою популярністю користуються муслінові покривала. Під ними не спекотно спатиме влітку і дуже комфортно на вулиці. Тонкий муслін відрізняє гарну повітропроникність, завдяки чому тіло дитини не перегріється і буде захищене від легкого вітерця. Бавовняні пледи досить добре вбирають вологу. Тканини з натуральних волокон гіпоалергенні, що робить їх безпечними для використання та приємними для чутливої шкіри немовлят.

Для прогулянок у візку навесні та восени підійдуть вироби з акрилу. Матеріал такого типу досить добре зберігають тепло тіла дитини і при цьому "дихає". Забезпечуючи номінальний повітрообмін, плед із акрилових волокон добре впорається з поставленим завданням.

Акрилова нитка використовується при виробництві такого популярного різновиду тканин як фліс. Флісові покривала ідеально підійдуть і для зими: тепла і м'яка гіпоалергенна матерія і не вимагає особливого догляду. Для виробництва демісезонних моделей також використовую поліестер, з якого виготовляють уподобаний багатьом мікрофібру. Зимові пледи для новонароджених найчастіше представлені "хутровими» моделями, для виробництва яких використовують натуральну вовну, синтетичні волокна та їх комбінацію.

Оскільки дитячі речі часто стають брудними, то окрім вибору матерії, важливо також враховувати, наскільки легко покривальце пратиме, і як швидко воно зможе висохнути.

Визначившись із зовнішнім виглядом виробу та типом матеріалу, покупці починають шукати відповідь на питання, якого розміру має бути плед для новонародженого.

У продажу сьогодні можна знайти покривала для немовлят кількох розмірів. Великою популярністю користуються вироби у вигляді квадрата. Традиційні пледи мають квадратну форму і випускаються у розмірному ряду 110*110 см. Класичні покривала прямокутної форми найчастіше досягають розміру 110*140 см.

Класифікація із застосування

Від розміру пледа багато в чому залежить спосіб використання. Виробники сьогодні пропонують споживачам вироби, які підійдуть для:

  • укриття (замінять ковдру, наприклад);
  • обертання;
  • прогулянок та поїздок.

Вироби з оригінальним малюнком можна використовувати як килимок або підстилку. Смішні аплікації або брязкальця, звірі та малюнки, які допомагають малюкові пізнавати світ, сьогодні все частіше наносяться на покривала для найменших.

Пледи для сну

Вироби такого типу з тонких тканин можна використовувати замість класичної літньої ковдри, а покривала з вовняних і напіввовняних ниток ідеально підійдуть як джерело додаткового тепла. Розмір дитячого пледа для укриття немовляти — 110*110 см. Також для укриття малюка можна купити модель «з запасом», використовувати яку можна буде приблизно до трьох років.

Пледи для загортання

Модель такого типу мають трохи більші габарити, ніж покривала для сну. Це дозволяє мамам і няням загорнути дитину в кокон, забезпечуючи новонародженому умови, подібні до утроби. Закутаний у легкий плед малюк спокійно засне, адже почуватиметься у безпеці.

Розмір дитячих пледів для загортання новонародженого із тонкого матеріалу зазвичай становить 110*140 см. Також можна розглянути придбання виробу трохи меншого формату (особливо, якщо дитина маловагова). Здійснюючи вибір моделі з товстих матерій, використовувати які планується для загортання, варто розуміти, що товста тканина не так добре лягає, як муслін або мікрофібра, і сама по собі утворює «кокон» більшої товщини.

Пледи для прогулянок та відпочинку на природі

Покривала такого виду зручні для використання у візках та автокріслах. Залежно від складу, можна знайти вироби, які стануть у нагоді не тільки в холодну пору року, але і влітку. Тонкий мусліновий плед, подібний до простирадла середньої щільності, можна використовувати на пляжі, щоб уберегти малюка від перегрівання на сонці.

Стандартний розмір дитячого пледа для новонародженого в коляску залежить від типу коляски та способу використання. Якщо плед буде використовуватися як ковдра, то можна купити виріб 90*110 см або 110*110 см. Якщо в покривало потрібно буде загорнути дитину (наприклад, одягнену в демісезонний комбінезон), то розмір виробу, звичайно ж, повинен бути більшим. /p>

Де купити плед оптимального розміру для новонародженого

Великий асортимент пледів для немовлят представлений в інтернет-магазині Cappone. Не важко не тільки підібрати зручний легкий плед у дитяче ліжечко, а й модель, в яку немовля можна буде укутати, як у конверт.

Купити варіант, що сподобався, можна з доставкою по Україні. Вибратиплед для малюка можна за допомогою відбору за:

  • ціною;
  • кольору;
  • типу.

Оформлення замовлення займе всього кілька хвилин, а отримати товар можна буде протягом 1-3 днів у відділенні «Нової Пошти» у своєму населеному пункті.

Отримати консультацію щодо доставки пледів для малюків територією України або відповіді на питання, які стосуються того, яким має бути розмір дитячого пледу можна у менеджерів компанії. Телефони для зв'язку та форма для швидкого спілкування є на сайті інтернет-магазину Cappone.

Олег Коваленко05.09.2023 1124 0 4
0 из 5 (0 голосів)
Залишіть коментар
Залиште свій відгук
Ваша оцінка: !

Інші публікації

Ми у Інстаграм @yutnuy_pled