Яку тканину вибрати для покривала на диван

Асортимент покривал на диван дуже широкий. Навіть найвибагливіші покупці зможуть знайти варіант до душі, щоправда, для цього доведеться приділити час вибору. Зовнішній вигляд виробу, який буде використовуватися щодня і має захищати оббивку м'яких меблів від забруднень і пошкоджень, є не найважливішим критерієм при підборі. У рази важливіші експлуатаційні характеристики і якість. У цій статті ми розповімо, які тканини стануть найкращим варіантом.

Особливості вибору тканини для покривала

Відповідь на питання, що стосується того, яка тканина підійде для покривала на диван, цікавить усіх покупців, які зайняті пошуком якісного, красивого і недорогого покривала на диван. Серед безлічі пропозицій потрібно вибрати модель, що поєднує в собі найкращі експлуатаційні властивості й привабливий дизайн. І, звичайно, важливо щоб матеріал був не дуже вимогливим до догляду.

Перше, на що покупці звертають увагу під час пошуку покривала, - колір і принт. Великою популярністю користуються накидки в тон оббивки меблів і немазкі моделі, виготовлені зі щільної та нековзної тканини.

Купуючи нове покривало для дивана, ми рекомендуємо звертати увагу на тип матеріалу, який використовується під час виготовлення, його склад і якості, які обумовлюють догляд за виробом і довговічність. Серед фаворитів моделі з бавовни, мікрофібри і сумішевих матеріалів, що складаються з вовни та полімерних волокон.

Важливо відзначити, що покривала з натуральних тканин менш стійкі до зовнішнього впливу. На бавовняних накидках, як і на виробах з вовни, з часом з'являються потертості й заломи, що швидко псує зовнішній вигляд, якщо догляд за тканиною не зовсім правильний. Матеріали з додаванням штучних ниток зберігають найкращі якості натуральних тканин, при цьому мають кращу зносостійкість.

Популярні матеріали покривал

Асортимент виробів, які можна використовувати як захисні накидки на диван, представлений покривалами, виготовленими з натуральних і синтетичних волокон. Серед популярних варіантів, які мають попит у різних груп споживачів, найчастіше відзначають вироби з мікрофібри. Матеріал штучного походження має безліч позитивних властивостей, а вироби з нього не вимагають особливих умов догляду.

Покривала з мікрофібри:

  • відмінно тримають форму;
  • не змінюють колір при тривалому використанні;
  • стійкі до стирання;
  • мають невелику вагу;
  • не вимагають прасування після прання.

Покривала з мікрофібри можна назвати універсальними, адже характеристики цієї тканини дають змогу говорити про те, що накидки будуть зручними у використанні в будь-яку пору року. Покривала з мікрофібри можуть бути односторонніми й двосторонніми, а також комбінованими. В останніх колекціях інтер'єрної моди стьобані варіанти накидок для диванів і ліжок, виконані з синтетичної мікрофібри та натуральної бавовни, займають перші місця за популярністю.

Як накидки для літнього сезону найчастіше використовують пледи з бавовни, а також сатинові стьобані пледи. Вироби такого виду легкі та приємні на дотик, їх легко прати та стелити на диван. Сатинові тканини мають гладку поверхню, на якій не спекотно сидіти або лежати влітку, але при цьому на них не так слизько, як на шовкових виробах. Саме ці якості дуже цінуються прихильниками натуральних тканин, які обирають як накидки на диван сатинові покривала.

Як оригінальні та зручні накидки на дивани часто купують ніжні велюрові пледи. М'яка поверхня виробів добре підходить для використання восени та взимку, адже покривала такого типу добре зберігають тепло. Цікавий принт, різноманіття фактур і великий вибір розмірів дає змогу знайти модель, яка здатна повністю задовольнити найвибагливішого покупця.

Цікавий варіант літніх легких накидок на дивани – муслінові пледи. Вироби такого типу легкі та ніжні на дотик. Тканина легко піддається пранню, не вимагає прасування і здатна довгий час зберігати свій ідеальний зовнішній вигляд. Покривала мають привабливий вигляд і добре вписуються в класичний інтер'єр.

Недорогі та красиві моделі, які можна використовувати як зручні та практичні накидки на диван або ліжко, можна вибрати й замовити з доставкою по Україні на сайті інтернет-магазину Cappone. Ми пропонуємо якісну продукцію і зручний сервіс.

Консультанти інтернет-магазину Cappone розкажуть, яка тканина підійде для покривала на диван, зорієнтують за наявністю виробів в одній колірній гамі та різних розмірах, допоможуть підібрати покривало відповідно до побажань клієнта за кольором і особливостями інтер'єру. Для отримання допомоги зателефонуйте за номером телефону, вказаним на сайті, або надішліть своє запитання на електронну пошту.

Олег Коваленко14.11.2023 415 0 4
0 из 5 (0 голосів)
Залишіть коментар
Залиште свій відгук
Ваша оцінка: !

Інші публікації

Ми у Інстаграм @yutnuy_pled