Який плед брати до пологового будинку для новонародженого

Підбираючи дитячий плед у пологовий будинок важливо звернути увагу не лише на колір, малюнок та розмір. Майбутнім мамам варто задуматися над тим, наскільки зручним та теплим буде покривало, яке сподобалося зовні. Гіпоалергенні тканини та безпека барвника, використаного при виготовленні, — критерії, врахувати які покупцям не менш важливе.

Важливі нюанси вибору пледу у пологовий будинок

Під час пошуку моделі пледа для новонародженого малюка дуже важливо зуміти відшукати виріб, який дозволить мамі забезпечити дитині комфорт і тепло. Основними критеріями консультанти інтернет-магазину Cappone називають:

  • склад тканини;
  • розмір полотна;
  • призначення виробу.

Сьогодні в Україні можна купити пледи, які можуть бути використані як пелюшка для укриття або закутування, а також варіанти, якими можна замінити ковдру в пологовому залі, палаті або при виписці.

Розмір варто підбирати відповідно до призначення та можливого варіанту використання. Безпрограшний варіант для тонких покривал — квадратні вироби зі стороною 110 см, а також вироби 90*110 см. Пледи для укриття, а також моделі «з запасом» — це вироби розмірного ряду 110*140 см.

Вибір пледика для новонародженого малюка багато в чому залежить від сезону, коли жінка народжуватиме. Легкі тонкі муслінові варіанти та вироби з мікрофібри будуть зручними для немовляти в літній період, а також теплі весняні та осінні дні. Для діток, які народяться взимку та в холодні місяці весни та осені більш доцільно купити акрилові покривала з хутряним хутром. ; ворсом, а також щільні варіанти з флісової тканини, велсофту або мікрофібри.

«Зимовий» дітям також можна замовити тонкі різновиди пледів, адже такими виробами можна сповивати вже одягненого в бавовняний комбінезон малюка, а тепле покривало використовувати в палаті чи родзалі замість ковдри. Як універсальний варіант можна розглянути тонкі флісові покривала-пелюшки, розмір яких дозволяє укутати новонародженого.

Де і як вигідно придбати плед для малюка

Придбати якісний та недорогий пледик для дитини, яку можна взяти до пологового будинку, рекомендуємо в інтернет-магазині Cappone.in.ua. Покупцям доступні вироби, якими можна сповивати і вкривати малюків замість звичної ковдри. В асортименті представлені товари з бавовняної тканини, а також вироби вовняних та гіпоалергенних сумішевих волокон, що відрізняються низькою теплопровідністю.

Простий вибір на сайті стає можливим завдяки опції класифікації наявних виробів за:

  • кольору;
  • ціною;
  • типу.

Всім клієнтам наш гарантує швидку доставку зі складу в будь-який населений пункт країни, а також допомогу в пошуку оптимального пледу , постільної білизни, ковдр, подушок та інших товарів для створення домашнього затишку.

Олег Коваленко05.09.2023 2260 0 4
0 из 5 (0 голосів)
Залишіть коментар
Залиште свій відгук
Ваша оцінка: !

Інші публікації

Ми у Інстаграм @yutnuy_pled