Яке покривало на диван краще вибрати

Вибір покривала на диван – процес, що вимагає особливого творчого і практичного підходу. Особливо виважено до вибору потрібно підходити під час купівлі виробу в інтернет-магазині, адже в такому разі оцінити якість товару можна тільки за описом і характеристиками, які наводить продавець.

Асортимент покривал на диван

Український споживач сьогодні має можливість вибрати найрізноманітніші покривала на диван. Серед пропозицій можна без зусиль знайти вироби, які відрізнятимуться за своїми характеристиками:

  • Щільності або фактурі матеріалу. У продажу можна знайти моделі з бавовни, шовку, вовни та різних тканин з додаванням волокон штучного походження. Покупцям доступні гладкі та ворсисті накидки, а також стьобані вироби, які можна використовувати не тільки на диванах, а й постелити на ліжко.
  • Розміром. У великому асортименті покривал легко підібрати накидки на дивани різних форматів, а також знайти варіанти в одній колірній гамі та фактурі, використовувати які можна, наприклад, для захисту м'якого куточка і крісел у вітальні.
  • Палітрі та гамі. Різноманіття моделей із принтами дає змогу підібрати варіант, який гармоніюватиме з кольором стін у кімнаті, загальним стилем інтер'єру та відповідатиме особистим уподобанням споживачів.

Асортимент виробів можна розділити за виконанням і ціною. Варто зазначити, що накидки хорошої якості не можуть коштувати дуже дешево, оскільки в собівартість роботи з виготовлення входить якісний матеріал, використання сучасного обладнання та залучення фахівців високого класу.

Підбір покривал на диван: важливі критерії

Під час підбору оптимального варіанту покупцеві потрібно врахувати всі важливі для нього характеристики, а також зіставити особливості експлуатації та складнощі в догляді.

Покривало на диван служить для збереження оббивки меблів від зовнішніх забруднювачів. І це означає тільки те, що виріб буде брати на себе всі забруднення і потребуватиме частого і регулярного прання. Рекомендується звертати увагу на зносостійкі й невибагливі моделі, які в процесі тривалої експлуатації збережуть свій колір і зовнішню привабливість. Також важливо купити покривало, на якому буде комфортно за будь-якої температури.

На увагу споживачів заслуговують покривала з мікрофібри. Штучне походження волокон гарантує довговічність виробу, його стійкість до зовнішніх чинників (світла, вологості), а також невимогливість у догляді. Можна обирати різні режими прання і віджимання, мийні засоби та прасувати покривало.

Якщо не ставити за мету придбання універсальної накидки на диван, то для літа можна взяти вироби з натуральних тканин, що дихають, а для холодної пори року додатково придбати вовняний або напіввовняний плед, який не буде ковзати по поверхні оббивки м'яких меблів. Покривала з бавовни вирізняє невелика вага і простота догляду. За умови використання сумішевих волокон вироби будуть добре тримати форму і менше м'ятися.

"Зимові" накидки на диван, виготовлені з вовняних і напіввовняних тканин, прати у звичайній пральній машині дещо складніше. Це зумовлено великим об'ємом накидки. Складність створює і те, що такі покривала не можна віджимати на високих обертах, а сохнути в умовах холодної пори року великі пледи будуть довго.

Альтернативою щільним вовняним і тонким бавовняним можуть стати жакардові моделі. Однак догляд за ними досить складний. З урахуванням того, що диванні покривала використовуються щодня, а жакардовий малюнок досягається внаслідок особливого плетіння тканини, такого виду накидки вкрай нестійкі до різних видів механічного впливу. Зачіпки й витягнуті нитки не прикрашають виріб, тому такий варіант навряд чи підійде тим, у кого є маленькі діти та тварини.

Універсальним варіантом накидок на диван можна вважати стьобані моделі з мікрофібри. Покривала такого типу відрізняє легкість і привабливий вигляд. Особливості тканини гарантують виробам довговічність, а широкий розмірний ряд і колірна гама допоможуть знайти варіанти, які можна використовувати комплектом для захисту дивана і крісел у кімнаті.

Швидко вибрати покривало на диван можна в каталозі інтернет-магазину Cappone. Представлена продукція вироблена на сучасному обладнанні з матеріалів, які відповідають європейським стандартам якості.

Зручний пошук по сайту позбавить від втрати часу при підборі потрібної моделі покривал для диванів у вітальнях, адже у покупців інтернет-магазину Cappone є можливість вибрати текстиль, відсортувавши його за:

  • кольором;
  • стилем;
  • вартістю;
  • розміром;
  • застосуванням.

У разі виникнення запитань при підборі та купівлі покривал для диванів завжди можна звернутися до наших консультантів. Менеджери допоможуть розібратися в характеристиках покривал, експлуатаційних якостях і підібрати вироби, які прикрасять інтер'єр ваших кімнат.

Олег Коваленко12.11.2023 292 0 4
0 из 5 (0 голосів)
Залишіть коментар
Залиште свій відгук
Ваша оцінка: !

Інші публікації

Ми у Інстаграм @yutnuy_pled