Вибір підстилки для пляжу: килимок, плед і покривало

Плануючи поїздку на море, озеро чи річку, потрібно подбати не лише про купівлю нового пляжного вбрання та аксесуарів, здатних урізноманітнити відпочинок, а й про спеціальну підстилку, яка дозволить комфортно почуватися на теплому піску, траві чи гальці. Щоб вибрати найбільш підходящий варіант, потрібно зрозуміти та оцінити основні відмінності всіх доступних товарів, що підходять за характеристиками. У цьому питанні завжди готові допомогти консультанти інтернет-магазину Cappone.

Принципи пошуку оптимальної підстилки для пляжу

Щоб вибрати виріб серед широкого асортименту товарів, що є у продажу, важливе значення мають не лише особисті переваги щодо кольору, принта чи вартості. Більш цінною буде інформація щодо потреб людей. Крім того, підстилка для відпочинку на узбережжі моря або березі річки має добре сохнути.

Для відпочинку з дітьми бажано купити не одне, а два, а то й три окремі полуторні покривала. Це дозволить не тільки відокремити кожну дитину або дітей від дорослих, але й дати можливість час від часу сушити вироби, що стали мокрими від поглинання води. Розмір одинарного або полуторного покривала дозволяє без особливих зусиль помістити виріб у пральну машину.

Важливі критерії вибору

Варто зазначити, що вибір килимка для пляжного відпочинку багато в чому залежить від особливостей берегової лінії узбережжя, а також кількості осіб, які лежатимуть на підстилці одночасно.

Саме тому, перш ніж купити плед або покривало, що сподобався зовні, варто дізнатися у продавця:

  • склад полотна;
  • щільність тканини;
  • розмір.

Всі ці дані завжди можна знайти у картці товару, представленій на сайті інтернет-магазину. Але щоб зрозуміти, чи зможе обраний варіант відповідати перевагам та побажанням, потрібно оцінити всі переваги та недоліки конкретної моделі.

Кращі матеріали для пляжних покривал

Вироби з мікрофібри висихають за кілька годин, що дозволить взяти на пляж наступного дня чисту та виполоскану від солі та піску підстилку. Дуже хороші якості мають і моделі з м'яких бавовняних ниток, але такі покривала сохнуть трохи довше, ніж махрові. Якщо у складі матеріалу є синтетичні волокна, то полотно висохне набагато швидше навіть за відсутності вітру.

Також варто відзначити, що нейлон і поліестер, які зазвичай використовуються при виготовленні мікрофібри, вважаються стійкими до зносу. Вироби з таких ниток та з додаванням їх зберігають форму, і навіть при намоканні не стають важкими. На користь вибору покривал із штучних волокон говорить і те, що на такій тканині не розвивається пліснява.

Бавовняні та лляні матерії відрізняє хороша повітропроникність, але саме це і стає причиною того, що підстилка нагрівається на піску, і лежати на ній буває не дуже комфортно. Крім того, ковдри з натуральних волокон швидко забруднюються. Хорошими властивостями має бамбукова тканина. Вироби з неї приємні на дотик, не так сильно нагріваються, як бавовняні або лляні, а також мають стійкість до розвитку грибка.

Як і килимки з нейлону або поліестеру, бамбукові покривала відрізняються легкістю. Вони швидко сохнуть і мають приємнішу поверхню, ніж нейлонові або поліестерові. Вироби з бамбукової тканини кращі через легкість, компактність у складеному вигляді та стійкість до вологи.

Вироби з мікрофібри

На думку експертів, основними перевагами використання як пляжних підстилокпледів з мікрофібри є:

  • м'якість;
  • порівняно невелика вага;
  • широкий асортимент фактур та кольорів;
  • простість догляду;
  • невисока вартість.

Поруч із покривала з мікрофібри швидко сохнуть і мають достатню щільність, що дозволить взяти їх не лише на піщаний пляж, а й на гальковий. Такі вироби добре підходять для пікніків.

У тон покривала завжди можна вибрати рушники з мікрофібри, які чудово вбирають воду та дуже швидко сохнуть, а також здатні захищати від сонця. Фактура тканин, виготовлених із синтетичної нитки, відрізняється гладкістю. Саме завдяки цьому покривала не так сильно нагріваються під сонячним промінням.

У переліку недоліків м'яких махрових пледів з мікрофібри при використанні їх як підстилки на пісок консультанти називають відносну складність видалення піщин, які набиваються в тканину і прилипають до матерії через накопичення нею статичної напруги від тертя об пісок.

Покривала з натуральних волокон

Вироби з натуральних волокон представлені покривалами з бавовни, льону, бамбуку, шовку та вовни. Шовкові та вовняні моделі з низки причин вважаються абсолютно непридатними варіантами для виготовлення пляжних атрибутів.

Асортимент пледів із натуральних бавовняних волокон також дозволяє підібрати моделі, які будуть доречними на відпочинку. Як і покривала з мікрофібри, вироби з бавовни представлені в широкому асортименті. Це дозволяє вибрати найкращий варіант із безлічі кольорів, принтів та дизайнів.

На думку експертів, покривала з натуральних та натуральних з додаванням синтетичних ниток полотен здатні задовольнити запити найвибагливіших покупців.

У переліку основних переваг покривал із бавовни, льону або бамбука найчастіше називають гіпоалергенність. Підстилки такого типу можна використовувати для облаштування місць відпочинку дітей, не побоюючись здоров'я останніх. Крім того, натуральні тканини добре забарвлюються будь-якими видами барвників і досить довго здатні зберігати колір навіть під впливом сонячного світла.

Серед головних недоліків покривал із натуральних бавовняних волокон називають вагу. Але тонке і відносно легке покривало з мусліну не підійде для використання на піску, і тим більше не впорається з завданням на гальці.

Тканина швидко нагріється на сонці, а крізь матерію легко проб'ються пісок та тонкі травинки. Щільний виріб, звичайно ж, захищатиме від піску та трави набагато краще, але маса підстилки (особливо тієї, що розрахована на двох дорослих), буде великою. Серед недоліків килимків із натуральних волокон варто відзначити і те, що такі вироби довго сохнуть, будучи розстеленими на землі.

Де придбати покривало для пляжу

Великий асортимент покривал і пледів, серед яких можна вибрати виробидля пікніка, відпочинку на морському узбережжя, біля озера або на березі річки можна у каталозі інтернет-магазину Cappone. Простий вибір за важливими для кожного покупця критеріями дозволяє швидко знайти оптимальний варіант виробу за:

  • кольору;
  • ціною;
  • розміру.

У картці товару, що сподобався, доступний опис виробу, що дозволяє знайти варіант, який максимально повно задовольнить потреби. Всі товари, представлені в каталозі, можна отримати з доставкою до будь-якого населеного пункту України. Термін пересилання «Новою Поштою» не перевищує 3-х днів.

На всі питання щодо доставки товарів, характеристик, які потрібні для здійснення вибору та відсутніх в описі, готові відповісти консультанти. Для зв'язку з менеджерами інтернет-магазину Cappone можна скористатися чатом на сайті, написати листа на е-мейл або зателефонувати за вказаним номером телефону.

Олег Коваленко05.09.2023 332 0 4
0 из 5 (0 голосів)
Залишіть коментар
Залиште свій відгук
Ваша оцінка: !

Інші публікації

Ми у Інстаграм @yutnuy_pled